субота, 24 вересня 2022 р.

МИ ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ!

 Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. 

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба . І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.







З нагоди Дня миру у школі пройшли тематичні заходи. Учні 2 коасу разом з вчителем провели виховний захід «Ми за мир у всьому світі!», під час якого учні дізналися, що  голуб -  символ миру й  добра, переглянули цікавий відеоролик та виконали практичне заняття: кожен учень намалював свого голуба миру і написав на ньому свої очікування від майбутнього. Протягом дня був виготовлений плакат «Я за мир в Україні!».

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир. Нехай мир супроводжує Вас у всьому. Бережіть себе і близьких. МИ ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ! В КРАЇНІ, В СІМ’Ї, В ШКОЛІ!



Немає коментарів:

Дописати коментар

всесвітній день домашніх тварин

  30 листопада — прекрасний привід проявити ще раз любов до наших домашніх улюбленців, адже саме в цей день відзначають їхнє свято. Учні 2 к...